Groenlof

Groenlof

vrijdag 22 april 2011

Griezelkoken op de Night of Terror!

Afgelopen zaterdag 16 april 2011 was het weer tijd voor de roemruchte Night of Terror, hoogtepunt van het Fantastisch Filmfestival (dat men ineens Imagine ging noemen helaas...).
Een joelend Hooligan publiek van hardcore horrofans gign er weer flink tegenaan, met gejoel, geschreeuw en de bekende kreten a;s 'Hoerrr!' en 'Homo!' al naar gelang het geslacht van de persoon in beeld. Niet discriminerend bedoeld hoor!
Zo'n 25 vrijwilligers en medewerkers zorgden ervoor dat de Night of Terror  goed verliep, en hielden de grote zaal van Tuschinski schoon.
Maarja, de medewerkers moeten ook eten en daar was Pim voor ingeschakeld, zoals eerder op deze nachten en de Halloween Horror Show. 
Ook georganiseerd door de enige echte Mister Horror, Jan Doense!

En wat doe je dan als horrorliefhebber en kok? Je maakt horrorvoedsel!
Raad maar eens wat deze twee dingen zijn?

Inderdaad, iets groens....swamp thing food! Ofwel eetbaar moeras.....met harde stukjes en rare beestjes.....

en ja, echt horror! Blood and Brains!
Wat meer kan een zombie verlangen op zo'n nacht?
Een biertje misschien?
Iets toepasselijks?


Pim heeft nog meegespeeld in dit filmpje trouwens, als zombieslachtoffer nummer 26....zie deze link maar van Pim zijn alleen z'n benen te zien....
Wel erg leuk, de film is deels opgenomen in Pim's favoriete brouwerij, 't IJ te Amsterdam (zie bv. de Kacoblog van vorige week).

Maar goed, genoeg van dit alles, wie weet wat het griezeleten is, mag het zeggen!
Pim moet weer naar het filmfestival, om nog wat enge, gekke en rare films te gaan kijken, te praten over films en biertjes te drinken met andere filmgekken.

Tot kijks!
De Pim

Geen opmerkingen:

Een reactie posten