Groenlof

Groenlof

zondag 16 januari 2011

Wat is dit nou weer?

Groenloffer Pim houdt van restjes opmaken, vergeten groenten en rare combinaties als spaghetti met spruijtjes, rode kool met pindasaus, mie met winterpeen etc.
Misschien wel geinspireerd door zijn jeugdheld Guust Flater en diens zeer interessante gerechten? (volg de link voor iets interessants met pannenkoeken)
Maar goed, lieve lezertjes, enig idee wat dit is?

Mooie strepen toch, het lijkt bijna op spek....maarja, als vegetarier zijnde doet Pim daar niet aan, al smaakte het wel naar rook vanwege de gerookte barbecuemix die erbij zat....Pim noemt het een 'bietstuk' want het is gemaakt van oerbiet, een 'vergeten groente' (zie foto) die eruit ziet als een suikerbiet maar van binnen een mooie gestreepte biet is....het resultaat ziet er vlezig uit maar is lekker, zo uit den wok:


Wees niet bang voor rare groenten, is de boodschap weer eens, van alles kun je wat lekkers maken, al lopen de meningen over komkommer, venkel en paprika uiteen binnen het Groenlof duo....

Eet ze!
De Groenloffers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten